IT-konsultointi

Tarvitsetko apua tietojärjestelmiesi suunnittelussa ja käyttöönotossa tai selkeää käsitystä keskeisten järjestelmiesi tehosta ja turvallisuudesta? Vai tarvitseeko sinun tehostaa keskeisiä toimintojasi?

Esimerkkejä kokemuksestamme IT-konsultoinnissa:

  • Tietokonejärjestelmien ja applikaatioiden tehokkuuden ja saatavuuden parantaminen ensiluokkaisilla työkaluilla

  • IT-toimintojen automatisointi ja ylläpito sekä palvelupyyntöjen ja irtaimen omaisuuden hallinnan parantaminen nopeuttaa sekä tehostaa prosesseja tehden ne myös turvallisemmiksi

  • Tietokoneidesi ja verkkosi turvallisuuden parantaminen. SIEM-toteutukset ja Advenican turvallisuuspalvelut, sisältäen salaustekniikkaan keskittyvät tuotteet ja cross-domain- verkkotunnusratkaisut. Advenicalla on korkein luokitus EU:n sisällä ja IP-salaustekniikoissa. Lue lisää Advenicasta:

 

 

  • HPE-, Linux- , Oracle- ja Java-projektit. Varmista, että Java-pohjaiset applikaatiot on määritelty huolellisesti ja säädetty mahdollistamaan maksimitehokkuuden.

  • UX-suunnittelu ja yksityiskohtaiset käytettävyysarvioinnit applikaatioista, verkkosivustoista ja peleistä, sisältäen kuvaukset käytettävyysongelmista sekä ehdotukset ongelmien ratkaisuun.

Palvelut ovat saatavilla sekä lyhytaikaisina projekteina että pitkän ajanjakson palveluina.

Advenica.PNG

Ota yhteyttä!

Puh. 040 8329 863

            OSOITE:

 

Yrittäjätalo

Työpajankatu 10 C 11

00580 Helsinki

Tunnustettu Vastuu Groupin Luotettava kumppani -sertifikaatilla