top of page

IT-konsultointi

Tarvitsetko apua tietojärjestelmiesi suunnittelussa ja käyttöönotossa tai selkeää käsitystä keskeisten järjestelmiesi tehosta ja turvallisuudesta? Vai tarvitseeko sinun tehostaa keskeisiä toimintojasi?

Esimerkkejä kokemuksestamme IT-konsultoinnissa:

  • Tietokonejärjestelmien ja applikaatioiden tehokkuuden ja saatavuuden parantaminen ensiluokkaisilla työkaluilla. Sitä voi olla ICT-toimintojen automatisointi ja niiden hallinnan parantaminen nopeuttaen sekä tehostaen prosesseja samalla tehden ne myös turvallisemmiksi. Esimerkkinä alueista Rakennusautomaatio, Logistiikka, Linux, Oracle, Java, SAP ja ServiceNow.

  • Tietokonelaitteiden ja verkkojen turvallisuuden parantaminen. Tieto- ja kyberturvallisuusanalyysit, tekniset projektit, logien hallinta sekä SIEM-toteutukset ja Advenican turvallisuuspalvelut, sisältäen salaustekniikkaan keskittyvät tuotteet ja cross-domain- verkkoratkaisut. Autamme myös löytämään parhaiten soveltuvat hallintatyökalut turvallisuuden parantamiseen myös kriittisissä palveluissa.

  • Erikoisalueet kuten ICT kapasiteetin suunnittelu, Data Science, järjestelmäohjelmointi, järjestelmähallinta ja projektijohto.

Advenicalla on korkein luokitus EU:n sisällä ja IP-salaustekniikoissa. Lue lisää Advenicasta:

Advenica.PNG

​​

  • UX-suunnittelu ja yksityiskohtaiset käytettävyysarvioinnit applikaatioista, verkkosivustoista ja peleistä, sisältäen kuvaukset käytettävyysongelmista sekä ehdotukset ongelmien ratkaisuun.  Tutustu lähemmin Käytettävyyspalveluihin.

Edellä mainitut palvelut ovat saatavilla sekä lyhytaikaisina projekteina,

että pitkän ajanjakson palveluina.

Programming Console
bottom of page