Järjestelmien

valvonta

Kaikki laitteistot ja järjestelmät tuottavat dataa yhä enemmän ja enemmän jokaisena päivänä. Samanaikaisesti datan tärkeys kasvaa vähintään yhtä paljon. Tärkeä kysymys jokaisella organisaatiolle onkin, pystymmekö hyödyntämään dataa ja tekemään siitä yhä arvokkaampaa päätöksenteossa?

Solution Compassin valvontapalvelut antavat sinulle tiedot järjestelmäsi tehokkuudesta, saatavuudesta ja laitteiden tilasta, datahistorian sisältäen. Palvelut kattavat sekä datakeskuspalveluiden tarjoajien että pienempien ympäristöjen verkkosovellusten ja laiteseurannan tarpeet.

 

Raportointi voidaan tehdä projektina tai jatkuvana palveluna, jossa asiantuntijamme valvoo järjestelmiä ja sovelluksia hyödyntäen työkalujamme. Asiantuntijamme korjaavat samalla löydetyt ongelmat yhdessä sovitulle palvelutasolle.

Sama valvontatyökaluilla käsitelty data on hyödynnettävissä myös analytiikatyökalussamme.

Valvonta- ja analytiikkaratkaisumme on rakennettu avoimen järjestelmän komponenteista, mikä tekee työkalustamme kustannustehokkaan. Ratkaisumme pystyy prosessoimaan erilaista dataa, kuten numeraalista, video- ja ääni- sekä lokidataa. Ratkaisumme tuottaa reaaliaikaisia tietoa sekä mahdollistaa älykkäät hälytysjärjestelmät ja tehokkaan visuaalisen tiedon esittämisen.

Käytämme työkaluinamme Nagiosia ja Kronometrixia kattaviin valvonnan sekä analytiikan tarpeisiin.

Nagios.png

The Industry Standard In IT Infrastructure Monitoring

Kronometrix.gif

Ota yhteyttä!

Puh. 040 8329 863

            OSOITE:

 

Yrittäjätalo

Työpajankatu 10 C 11

00580 Helsinki

Tunnustettu Vastuu Groupin Luotettava kumppani -sertifikaatilla