Miksi valita Solution Compass?

01.

Solution Compass on ketterä yritys, joka keskittyy erinomaiseen asiakaskokemukseen. Olemme valmiita työskentelemään ahkerasti tiiminä ohjataksemme sinut ja tuotteesi kompassin tapaan kohti korkealuokkaista palvelua ja ratkaisua, joka täyttää vaatimuksesi. Meillä on intohimoa ja taitoa suunnitella ja rakentaa kestäviä ratkaisuja tilanteesi mukaan. Työntekijöillämme on pitkä historia informaatioteknologian parissa. Jokainen tiimistämme on työskennellyt kauan heidän omilla osaamisalueillaan.

02.

Solution Compass tarjoaa ratkaisuja IoT-infrastruktuurin rakentamiseen, ICT-tuotteisiin, applikaatioihin, tietoturvaan sekä kaikenlaisen datan valvomiseen ja analysoimiseen. Täten meidän palvelumme hyödyttävät kaikkia organisaatioita, jotka haluavat saada enemmän irti datastaan. Haluaisitko esimerkiksi tehostaa toimintaasi, ovatko avainprosessisi tunnistettuja, ja oletko aina tietoinen näiden prosessien tilasta ja palvelukyvystä? Vai haluaisitko IoT-teknologian antavan sinulle täysin uusia mahdollisuuksia prosessien automatisointiin ja yksinkertaistamiseen, parantaen samalla elämänlaatua ja työympäristöä vaivattomasti ja turvallisesti?

03.

Pystymme toteuttamaan ja hallitsemaan menestyksekkäästi projekteja, kuten:

  • Kuinka toteuttaa tai päivittää IT-infrastruktuuriasi ja automatisoida prosessejasi

 

  • Tarve parantaa järjestelmiesi turvallisuutta halutulle tasolle

  • Löytää ”pullonkauloja” järjestelmien palvelukyvyssä sekä poistaa ne

  • Tarve valvoa ja hallita laitteistoja, tietokonejärjestelmiä, datakeskusta sekä sovelluksia myös loppukäyttäjän kannalta

  • Kuinka antaa IoT-sensoreiden automatisoida ja valvoa koteja sekä toimistoja tai parantaa logistiikkaketjuja

  • Analytiikan toteuttaminen eri lähteistä tulevan datan hallintaan sekä hyödyntämiseen

Ota yhteyttä!

Puh. 040 8329 863

            OSOITE:

 

Yrittäjätalo

Työpajankatu 10 C 11

00580 Helsinki

Tunnustettu Vastuu Groupin Luotettava kumppani -sertifikaatilla